OTW 2011 Board Candidate Chats Scheduled

Er zullen twee chatsessies met de kandidaten van telkens een uur plaatsvinden, toegankelijk voor al onze leden en het publiek.. Ze zullen worden gehouden in de openbare chatroom van OTW, te bereiken via deze link: https://fanarchive.campfirenow.com/e79cc.

Bij het bepalen van de tijdstippen hebben we geprobeerd zo veel mogelijk rekening te houden met de verschillende tijdzones waarin onze leden zich bevinden, maar het was niet gemakkelijk om twee momenten te vinden waarop alle zes kandidaten beschikbaar zijn. Als je verhinderd bent maar wel vragen voor de kandidaten hebt, raden we je aan deze in te sturen via ons contact formulier zodat onze verkiezingsfunctionaris Ira Gladkova ze namens jou kan stellen. Je zal deze chatsessies na afloop kunnen nalezen op de verkiezingswebsite, in tekstformaat of als screenshots.

De chatsessies vinden plaats op:

De persoonlijke verklaringen van de kandidaten zullen vanaf 17 oktober 2011 beschikbaar zijn op de verkiezingswebsite van de OTW. In tussentijd staat het iedereen vrij om de kandidaten zelf te contacteren om met hen te praten over de OTW en hun standpunten. De kandidaten hebben de OTW gevraagd om de URLs van hun persoonlijke blogs bekend te maken:

De URLs staan hier als aanklikbare tekst om te vermijden dat de wettelijke namen en fan-pseudoniemen van de kandidaten per ongeluk naast elkaar opduiken in zoekmachines. We vragen iedereen om de wettelijke namen en fan-pseudoniemen van de kandidaten niet in het openbaar met elkaar in verband te brengen.

De verkiezingen duren vanaf 12.00 uur ‘s middags UTC op 16 november (Hoe laat is dat waar ik woon?) tot 12.00 uur ‘s middags UTC op 18 november (Hoe laat is dat waar ik woon?). Stemrecht is beperkt tot de huidige OTW-leden; dit is iedereen die $10 of meer gedoneerd heeft tussen 1 oktober 2010 en 17 oktober 2011. Om je lidmaatschap te vernieuwen, bezoek http://transformativeworks.org/nl/hoe-je-kunt-helpen/steun-otw.

Meer informatie is te vinden op de OTW verkiezingswebsite.