Како можам да се здобијам со право да гласам на изборите?

Можете да станете член на OTW (Организација за трансформативни дела) со тоа што ќе донирате 10 USD или повеќе. Членството трае една година од датумот на донација. Со членството можете да гласате на едни избори на OTW. Доколку веќе сте член и повторно донирате 10 USD или повеќе, датумот на истекување на Вашето членство се поместува нанапред така што секогаш е една година по Вашата последна донација од 10 USD или повеќе. За да го видите гласачкиот период на квалификуваност за овогодинешните избори, погледнете ја временската рамка за изборите.