Донирав повеќе од 10 USD, зошто не добив информации за изборите?

Ова може да се случи од неколку причини:

  1. Дали дониравте пред тековната изборна година? Доколку не сте сигурни, можете да ја контактирате нашата Комисија за развој и членство за да проверите. Само донациите направени во тек на актуелната изборна година Ве квалификуваат да гласате на изборите таа година.
  2. Дали сте ја откажале претплатата на е-пошта од OTW (Организација за трансформативни дела)? Доколку да, можете да пратите порака на е-пошта на [email protected] за повторно да Ве додадеме на листата.
  3. Дали е-поштата од OTW стигнува во Вашата спам папка? Доколку не сакате тоа да се случува, додадете го @transformativeworks.org на листата на контакти и доверливи испраќачи.

Доколку горенаведеното не се однесува на Вашата ситуација, контактирајте нѐ и ќе се обидеме да го решиме проблемот.